Uusi Punta.fi-asiakaslehti on ilmestynyt!

Myymme ja kehitämme ratkaisuja parantaaksemme yritysten tehokkuutta ja palveluja

Uusi Punta.fi-asiakaslehti on ilmestynyt! Löydät lehdestä yrityksemme tuoreimmat uutiset sekä taustaa mielenkiintoisista asiakasprojekteistamme.

Älykkäiden lokeroiden, automaattien, markkinat kasvavat kansainvälisesti noin 12 % vuodessa. Mutta kuka lokerikkoja oikein tarvitsee ja mihin? Mihin suuntaan 40-vuotias Punta on entistä enemmän kehittymässä? Toimitusjohtajamme Pekka Leppälä pohtii pääkirjoituksessaan Punnan sekä tekoälyn roolia tulevaisuuden säilytys- ja jakeluratkaisuissa.

Lehdessä kerromme myös, mitä Punta on yhteistyössä Postin kanssa toimittanut tavallisten pakettiautomaattien lisäksi. Esittelemme myös Punta Oy:n hallituksen puheenjohtajana aloittaneen Ilkka Wäckin. Ilkka lupaa tuoda Punta Oy:n tiimiiin mukanaan eri toimialoilla kertyneen parhaan osaamisensa liiketoiminnan kehitys- ja strategiahankkeista sekä hallitustyöskentelystä.

Hyvää uutta vuotta ja inspiroivia lukuhetkiä!

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.