Search
Close this search box.

Jakeluratkaisut

Kylmälokerikko – asiakkaan paras kaveri

PUNTA kylmälokerikko tarjoaa helpon ratkaisun kylmäsäilytyksen ja noutolokerikkojen yhdistämiseksi.

Kylmälokerikon avulla laajennat asiakaspalveluaikojasi ja vapautat henkilökunnan aikaa muihin työtehtäviin. Mekaniikka, lukitus ja ohjelmistot ovat luotettavaa kotimaista PUNTA-laatua. Yhteistyökumppaniksi ratkaisuun on valittu parasta, kotimaista kylmätekniikkaa toteuttava Porkka Finland Oy.

Järjestelmä ja käyttöliittymät ovat monille tuttuja pakettien noutoautomaateista, joiden läpi virtaa miljoonia paketteja vuosittain.

Palvelumme kattaa
  • Suunnittelun
  • Laitetoimituksen ja asennuksen
  • Huollot ja korjaukset
  • Tarvittaessa laitteiden modifioinnin ja kierrätyksen

Nouda ja nauti 24/7

Vapaus

Lokerolliset, kontaktivapaat ja turvalliset noutopisteet voidaan sijoittaa liiketilasi yhteyteen tai paikkoihin, jotka ovat asiakkaasi matkan varrella, helpottaen näin hänen arkeaan.

Palvelu 24/7

Miehittämättömät noutopisteet palvelevat myös myymälän aukioloaikojen ulkopuolella sekä nopeuttavat asiointia ruuhka-aikana.

Helppous

Punta Oy:n tarjoaa asiakkaalle mieluisan ja helpon noutokokemuksen. Lämpötilasäädellyt lokerot takaavat elintarvikkeiden säilyvyyden.

Monipuolisuus

Koska lokerikkoja on useita erilaisia, kaikkia tuoteryhmiä voidaan myydä verkkokaupan kautta niiden lämpötilavaatimuksista riippumatta.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.