Search
Close this search box.

HJK:n pukuhuonetilan räätälöity ratkaisu

Pukuhuone on HJK:n edustusjoukkueelle kuin koti

Bolt Arena eli Töölön jalkapallostadion on HJK:n jalkapalloilijoiden kotikenttä. Edustusjoukkueen suuri toive oli, että heille tärkeä pukuhuone remontoitaisiin. HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi otti asian hoitaakseen. Hän kartoitti vaihtoehtoja ja huolehti tarjouspyynnöistä.

– Punta erottui heti tarjousvaiheessa palveluasenteellaan. Aito into ja ripeä tarttuminen projektiin ilahdutti meitä. Saimme heti meidän brändimaailmamme mukaan tehdyn suunnitelman. Tuntui siltä, että jaoimme saman intohimon siitä, että pukuhuonetilasta tulee hieno!

Rakas koppi!


Pukuhuoneessa vaihdetaan vaatteet ja säilytetään pelikamat, mutta se on paljon muutakin. Se on joukkueen hermokeskus ja koti ennen matsia, sen aikana ja sen jälkeen. Siellä käydään läpi ilot ja surut.

– Pelaajat ja Ville Wallén olivat mukana kehittämässä tilaa. Tästä tulikin paljon isompi juttu kuin ajattelimme. Toiveet olivat hyvin yksityiskohtaisia. Kaikki hiottiin tarkkaan: pukukaappien mitoitukset, pintamateriaalit, penkkien istuinosa, värit ja akustiikka.

Karoliina Kannisto Punnan myynnistä kertoo, että pukuhuoneen kalusteita lähdettiin muokkaamaan tarpeiden mukaan. Vaatekaappeihin valittiin mustat rungot ja ovissa esiintyvät HJK:n brändivärit, valkoinen ja sininen. Lisäksi tunnelmaa nostattaa kaapistoon teipattu HJK:n logo. Asennuspalvelun ansiosta pukuhuone oli heti käyttövalmiina joukkueelle.

– Penkki on Style-mallistostamme. Siitä kehitettiin heille sopiva jatkettu versio. Pitkän penkin alla on kurakaukalollinen kenkähylly. Penkin rungon väri on musta ja laminaatti-istuinosa on tummanharmaa. Lisäksi yhteisiä tavaroita varten kaappien väliin sijoitettiin avohyllykköjä.

– Oivallus tuli Punnalta. He tiesivät tarpeemme paremmin kuin me itse! Mustat viistot kulmahyllyt muodostavat hevosenkengän mallisen kokonaisuuden kaappien ja penkkien kanssa. Todella makean näköiset, joukkue on ylpeä tästä tilasta, Sirja kiittää.

”Onhan tämä iso iso muutos siihen vanhaan. Tämä uusi koppi on raikas ja valoisa ja me ollaan kuitenkin täällä 365 päivää vuodessa. Me treenataan täällä ja käytetään tätä koppia lähes joka päivä, joten on tärkeää, että se on paikkana miellyttävä.”

-Markus Halsti, puolustaja

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.