Search
Close this search box.

Klub1 liikuntakeskus jyväskylä

Pukuhuone miljöön mukaan

Jyväskylän entisen kivääritehtaan tiloissa toimiva Liikuntakeskus Klub1 tarjoaa premium-tason palvelut ja puitteet. Ketjuihin kuulumattoman keskuksen perustivat yrittäjät Päivi Kivimäki ja Jouni Valkonen sekä Johanna ja Jarkko Immonen.

Henkilöstön ja laitteiden lisäksi Klub1:n kokonaisuuden täydentää toimivaksi suunniteltu infra. Tyyli ja tasokkuus näkyy vastaanoton, kuntosalin ja ryhmäliikuntatilojen lisäksi myös pukeutumistiloissa.

Klassinen ja puhuttelevan tyylikäs
Vanha ja rouhea tehdasmiljöö on sisustussuunnittelijalle kohteena haastava ja innostava. Kokonaisuuden haluttiin edustavan klassista skandinaavista tyyliä ja Klub1:n omaa värimaailmaa. Harmaata ja liilaa, tehosteena oranssia, valkoista ja mustaa.

Pukeutumistiloihin valikoituivat Puntan kaapit ja penkit. Päivi Kivimäki painottaa, että kotimaisuus oli erittäin tärkeä kriteeri kaappeja valittaessa, ja hän oli todella onnellinen, kun löysi Puntan.

Halusimme tumman värimaailman ja vaihtoehtoja oli paljon. Jarmo Keppolan kanssa kävimme läpi vaihtoehtoja ja löysimme juuri meille sopivan ratkaisun, Päivi iloitsee.

VKZ-vaatekaappien puusyykuvioisten ovien ja mustien penkkien yhdistelmä sopii miljööseen täydellisesti. Kaappeihin valittiin toimivat ja helppokäyttöiset Abloy-avaimet.

Päivi korostaa myös helpon puhtaanapidon merkitystä. Siisteys ja puhtaus ovat tärkeitä pukeutumistiloissa.

Halusimme, että tilassa on mukava oleilla ja mielestäni onnistuimme erinomaisesti. Pukeutumistilat ovat todella viihtyisät ja laadukkaat – ei siis mikään peruspukkari.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.