Search
Close this search box.

Tyylikkäät tilaan suunnitellut säilytysratkaisut – Näyttelykeskus WeeGee

Tyylikkäät tilaan suunnitellut säilytysratkaisut
- Näyttelykeskus WeeGee

Museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus Näyttelykeskus WeeGee sijaitsee entisessä Weilin&Göösin kirjapainotalossa Espoon Tapiolassa. Tiloissa toimivat EMMA – Espoon modernin taiteen museo, KAMU Espoon kaupunginmuseo, Mauri -Kunnas näyttely, Futuro-talo sekä museokauppa ja kahvila.

Punta toimitti WeeGeen aulatiloihin monenlaisten kävijöiden tarpeisiin mitoitetut säilytysratkaisut: pitkäoviset vaatekaapit sekä kahta eri kokoa olevat lokerikot, yhteensä 250 kappaletta.

Pitkäoviset vaatekaapit ovat lasiovellisia VKP-teräskaappeja pitkien takkien ja ulkovaatteiden säilytykseen. Suosittuihin LK4-lokerikkoihin, joita myös laukkukaapeiksi kutsutaan, mahtuu monenlaista tavaraa laukuista ja repuista pyöräilykypäriin. 60 senttiä syvät lokerikot puolestaan sopivat ns. käsimatkatavaroille. Lasiteema ja musta väri toistuu myös lokerikoissa.

Vaatekaapit ja lokerikot on varustettu elektronisilla Digilock Axis -numerokoodilukoilla, joita eri-ikäisten henkilöiden on helppo käyttää. Myös numerokoodilukot ovat mustia.

Teräskaapit taipuvat tilaan ja sopivat arkkitehtuuriin
WeeGeen talo tarjoaa mustavalkoiset raamit monimuotoiselle toiminnalle ja värikkäille kokemuksille. Lasipinnat sekä teolliset raskaat betonipinnat muodostavat yhtenäisen ja selkeän teeman läpi talon. Säilytysratkaisut suunniteltiin kokonaisuuteen sopiviksi tiiviissä yhteistyössä käyttäjän, suunnittelijan ja toimittajan kesken.

Kaisa Breilin-Brandt Punnan myynnistä on tyytyväinen siihen, että arkkitehdit ovat huomanneet Punnan tuotteet ja miten hyvin ne soveltuvat erilaisiin ympäristöihin. Punnan kaappien ja lokeroiden avulla voidaan räätälöidä hyvännäköinen ja toimiva ratkaisu.

Kun peruskaappien ulkoasu taipui erilaisiin ympäristöihin, betonipintojen ja harkkoseinien hallitsemaan ympäristöön saatiin viimeiseen saakka mietitty ratkaisu, jossa kaikki toimii keskenään ja miellyttää silmää. Myös asennus sujui jouhevasti, lokerikkojen peitelevyistä ja lokerikkojen välissä olevista penkkisyvennyksistä huolehti Nykypuu Oy ja lokeroiden asennuksesta Asennus Suomi.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.