Search
Close this search box.

Esittelyssä – Sari, Aki ja Annariina

Tutustu Punnan myynnin uusiin vahvistuksiin!

Aiemmin tuotannon tehtävissä työskennellyt, kuvassa vasemmalla istuva Sari aloittaa myyntitiimissä ensi viikolla. Tiimin tuorein vahvistus tuo mukanaan vahvan tuotetuntemuksen. Työn tasapainoksi hän harrastaa viikoittain lentopalloa ja kertookin olevansa oikea lentopallokenttien ässähai! Sarin kesään kuuluu jo perinteeksi tullut osallistuminen aikuisten Power Cupiksi tituleerattuun Salo Volley tapahtumaan.

Oikeassa reunassa hymyilevä Annariina on aloittanut Punnalla puoli vuotta sitten. Myyntitiimissä työskentelyn lisäksi hän on mukana myös Salon kauppakamariosaston toiminnassa ja tuo tämän tiimoilta mukanaan vahvan yritystuntemuksen Salon alueelta.

Aki, kuvassa keskellä, on aloittanut Punnalla samaan aikaan Annariinan kanssa. Hän on toiminut useissa eri rooleissa työhistoriansa aikana ja kertoo tuovansa mukanaan vahvaa asiakaspalvelukokemusta ja rauhallista otetta Punnan muuten naisvoittoiseen, pirteään ja iloiseen myyntitiimiin.Soita tai laita meille sähköpostia, yhdessä löydämme sinulle sopivan tuoteratkaisun!info@punta.fi

+358 (0)2 7221 321

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.