Search
Close this search box.
Punta Oy

Presentation av Sari, Aki och Annariina

Bekanta dig med Puntas nya förstärkningar inom försäljning!

Sari, som tidigare jobbat inom produktion, sitter till vänster på bilden och börjar i säljteamet nästa vecka. Teamets senaste förstärkning kommer med stark produktkunskap. För att balansera sitt arbete spelar hon volleyboll varje vecka och säger att hon är en stjärna på volleybollplanen! Till Saris sommar hör att delta i Power Cups Salo Volley-evenemang för vuxna.

Annariina, som står till höger, kom till Punta för ett halvår sedan. Förutom att arbeta i säljteamet är hon även involverad i Salos handelskammares verksamhet och tar med sig stor affärskunskap om Saloområdet.

Aki, i mitten på bilden, kom till Punta samtidigt som Annariina. Han har haft en rad olika roller under sin yrkesverksamma karriär och säger att han tar med sig stor erfarenhet av kundservice och en lugn inställning till Puntas kvinnodominerade, pigga och glada säljteam.Ring eller mejla oss så tar vi tillsammans fram en passande produktlösning för dig!info@punta.fi

+358 (0)2 7221 321

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.