Search
Close this search box.

Esittelyssä – Tuotekehitystiimin Petri ja Kari

Tutustu VPK:n toiminnassa mukana oleviin Puntalaisiin Petriin ja Kariin!

Lukituksen ja lukitusjärjestelmien tuotepäällikkö Petri (kuvassa vasemmalla) toimii Punnalla asiakasrajapinnassa asiantuntijana ja konsulttina hankkeiden alusta loppuun tavoitteenaan saavuttaa asiakkaalle paras ratkaisu. Vapaa-aikanaan Petri on mukana Kiskon VPK-toiminnassa, jossa hän aloitti jo vuonna -84 nuoriso-osastossa. Hän toimii myös yhdistyksen sihteerinä sekä työsuojelupäällikkönä.

Kysyttäessä Petri mainitsee, että mieleen jääneitä tapahtumia ovat olleet niin suuret rakennuspalot kuin Tapani-myrskykin, jolloin poikkeustila kestää pitkään. VPK-toiminnan kohokohtia ovat tilanteet, joissa nopea apu on pelastanut ihmisiä ja omaisuutta!

Innovatiivisten jakeluratkaisujen parissa työskentelevä Kari vastaa järjestelmätuotteiden valmistusprosessin sujuvuudesta, kerää tietoa tuotteiden kehittämiseksi, järjestää koulutuksia sekä toimii teknisenä tukena asiakkaille, asentajille, tuotannolle sekä myynnille. Kari on toiminut Kiskon VPK:n päällikkönä vuodesta 2007 ja on ollut mukana toiminnassa pian 40 vuotta.

-Erityisesti mieltä lämmittävät kiitokset ensivastetehtävien jälkeen, joissa pienelläkin teolla on ollut suuri merkitys niin potilaalle kuin omaisillekin. Näistä tullaan usein kiittämään vielä jälkikäteenkin, Kari kertoo.Jos mieltäsi askarruttaa jokin lukitukseen tai jakeluratkaisuihin liittyvä asia, ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä teille sopiva ratkaisu!petri.havia@punta.fi

+358 (0)2 7221 337kari.henttinen@punta.fi

+358 (0)2 7221 346

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.