Tanssin talon voimakkaat värit kutsuvat astumaan sisään tanssin maailmaan!

PUNNAN kalusteisiin valittiin voimakkaat värit vastaamaan arkkitehdin näkemystä tiloista, jotka kutsuvat astumaan sisään tanssin ja taiteen maailmaan ennakkoluulottomasti.

Sisätilojen vahvat sävyt yhdistettyinä rakennuksen robusteihin materiaaleihin, valoilla ja varjoilla leikittelevään valaistukseen ja erilaisiin heijastaviin pintoihin luovat elämyksellisen ja esityshetkeen virittävän tunnelman.

Tanssin talo muodostuu reilun 5000 m2 uudisrakennuksesta sekä noin 1500 m2 laajuisesta peruskorjatusta osasta, joka sijoittuu Kaapelitehtaan vanhaan tehdasrakennukseen. Talon ytimessä ovat 700-paikkainen Erkko-sali, 250-paikkainen Pannuhalli sekä Tapahtumatori. Taloon tuli myös mm. harjoitussali ja toimistotiloja.

Punnan VKP ja VKZ kaapeilla kalustettiin henkilökunnan tilat sekä suuret pukeutumistilat isompien tanssiryhmien käyttöön. Helppokäyttöiset elektroniset Versa numerokoodilukot tarjoavat myös kellotoiminnon, joka mahdollistaa lukon automaattisen aukaisun päivittäin asetettuna kellonaikana tai asetetun ajan kuluttua lukituksesta. Tämän toiminnon avulla kaapit eivät jää käyttöön sallittua pidemmäksi aikaa.

Tutustu PUNTA pukukaappeihin

Lue lisää Tanssin talosta

Kurkista Tanssin taloon katsomalla tämä video!

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.