Search
Close this search box.
Punta Oy

Dansens hus intensiva färger bjuder in dig till dansens värld!

Man valde intensiva färger på PUNTAs möbler för att matcha arkitektens syn på utrymmena, som bjuder in dig till dansens och konstens värld utan fördomar.

Inredningens starka färgnyanser i kombination med byggnadens robusta material, lekfulla ljussättning med ljus och skuggor och olika reflekterande ytor skapar en upplevelserik och spännande atmosfär.

Dansens hus består av ett nybygge på drygt 5 000 m2 och en ombyggnadsdel på ca 1 500 m2, som ligger i Kabelfabrikens gamla fabriksbyggnad. I hjärtat av huset finns Erkko-salen med 700 platser, Pannhallen med 250 platser och Evenemangstorget. Huset försågs också med bland annat en träningssal och kontorsrum.

Man valde Puntas VKP- och VKZ-skåp till personalutrymmena och de stora omklädningsrummena för större dansgrupper. De lättanvända elektroniska Versa nummerkodlåsen erbjuder även en klockfunktion som gör att låset öppnas automatiskt vid en bestämd tidpunkt varje dag eller efter att den inställda tiden har förflutit. Denna funktion gör att skåpen inte används längre än tillåtet.

Bekanta dig med PUNTA klädskåp

Läs mer om Dansens hus

Kika in i Dansens hus genom att titta på den här videon!

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.