Älykkäitä säilytysratkaisuja

Ovet

Vakio-ovemme ovat 19 mm paksut, vahvistetut ja jäykistetyt teräskotelo-ovet, joissa on nylon-laakeroitu piilosaranointi. Vakiona toimitettavien vaimennustyynyjen ansiosta ovet ovat hiljaiset käytössä. Ovet toimitetaan vakiona oikeakätisinä ja tilauksesta myös vasenkätisinä. Laajasta valikoimastamme löytyy lukuisia ovimalleja sekä materiaalivaihtoehtoja eri käyttökohteiden vaatimuksiin. Vaativiin kohteisiin suosittelemme teräskotelo-ovia tai laminaattiovia. Lukot voidaan valita laajasta valikoimasta eri valmistajien lukkoja. Ovien lisävarusteisiin (numeroinnit, koukut ym.) voit tutustua täällä.

Alla esittelemme suosituimpia ovimallejamme.

 

Teräsovet

Teräslevystä valmistettuja ovia toimitetaan PUNTA-värikartan väreissä ja tilauksesta myös muissa RAL-sävyissä.

Teräskotelo-ovi: Paksuus 19 mm. Hitsattu kaksinkertainen kotelorakenne ja sisäjäykiste takaavat vahvan rakenteen. Valmistetaan kylmävalssatusta 0,75 mm:n teräslevystä. Toimitetaan vakiona. 

Erikoisluja teräskotelo-ovi: Paksuus 20 mm. Hitsattu kaksinkertainen kotelorakenne, sisäjäykiste ja 2,0 mm:n levynpaksuus takaavat erittäin vahvan ja vääntöjäykän rakenteen. Saatavana erikoistilauksesta.

Reijitetty teräskotelo-ovi: Reikien halkaisija 3 mm, reikiä 30 % oven pinta-alasta.
Postiovi: Saatavilla kaappeihin LK4, LK8, LK10 ja LK12. Postiaukon koko 30*240 mm. Valmistetaan kylmävalssatusta 0,75 mm:n teräslevystä.

Puuovet

Laminaattiovi: Ovien runko on joko lastu- tai MDF-levyä. Laminaattipintana käytämme korkeapainelaminaattia, mikä on hyvin kulutusta kestävää. Ovien reunalistaksi suosittelemme joko ABS-nauhaa, upotettua (8mm) puureunaa tai pelkkää MDF-reunan lakkausta tai vahausta. Värit mm. Formica Collection -malliston mukaan.

Puuviiluovi: Ovien runko lastulevyä. Toimitetaan yleisesti saatavilla olevien puulajien mukaan, myös sävytettynä.

Maalattu MDF-ovi: Ovien runko korkealaatuista MDF-levyä. Maalipinnoitus saatavilla mm. Tikkurilan värikartan väreissä.

Säleovet

Säleovia toimitetaan vain yli 400 mm korkeina.
Säleovia saatavana lakattuna tai sävytettynä (mänty, koivu, pyökki ja tammi) sekä maalattuna.

Ikkunaovet

Ovissa pitkillä sivuilla alumiinireunat, jotka voidaan tarvittaessa maalata PUNTA-värikartan väreillä.
Ikkunaovi akryylilevyä (6 mm tai 10 mm). Vakioväri on vaalea savunharmaa ja tilauksesta saatavana myös kirkkaana ja opaalin värisenä.

Umpilaminaattiovet

Ovissa pitkillä sivuilla alumiinireunat, jotka voidaan tarvittaessa maalata PUNTA-värikartan väreissä. Umpilaminaatin paksuus 6 tai 10 mm, saatavissa mm. Formica Collection -malliston mukaan.

PUNTA Art Evo -kuvaovet

PUNTA kaapistot voivat nyt olla yksilöllinen osa sisustusta. Art Evo -menetelmällä voidaan pinnoittaa halutut ovet. Menetelmä soveltuu teräs ja laminaattioville sekä useimpiin ovikokoihin.

 

Ota yhteyttä - vastaamme mielellämme kysymyksiin PUNTA kaappien ovista!

Soita (02) 7221 321 tai lähetä viestisi sähköpostilla info@punta.fi