Search
Close this search box.

Design-toimiston tyyliin sopiva säilytyskalusteratkaisu

Design-toimiston tyyliin sopiva säilytyskalusteratkaisu

Suomen johtava design-toimisto Aivan Oy tarvitsi laajentuessaan uudet toimitilat ja säilytysratkaisut. Säilytysratkaisut tulivat Henry Fordin vanhaan autotehtaaseen korkeaan, yhtenäiseen hallimaiseen tilaan Helsingin Hernesaaressa.

Head of Brand & Spaces Aleksi Kuokka kertoo, että haussa oli kokonaisratkaisu, joka olisi järkevän hintainen, kestävä, muuntojoustava ja visuaalisesti design-toimistoon sopiva.
Mitoitusten toimivuus oli ratkaisevaa. Säilytämme pääasiassa muotoiluprojekteihimme liittyvää tavaraa, sekä työnäytteitämme. Osallistuimme suunnitteluun ja tarvittavien tuotteiden valintaan Punnan myyjän kanssa. Materiaalikirjasto oli yksi funktioista, Aleksi selvittää.

Kaisa Breilin-Brandt Punnan myynnistä kertoo, että Aivan Oy:lle toimitettavaan tuoteportfolioon sisältyi teräshyllyjä, vetolaatikoita ja pyörällisiä hyllyratkaisuja.

Keskilattialla kalusteet jakavat tilaa, seinällä korkeat kalusteet vetävät maksimaalisesti arkistoitavaa tavaraa. Vetolaatikot olivat toivottu lisä pienempien toimistotavaroiden säilytykseen sekä osana materiaalikirjastoa, esimerkiksi väriviuhkoille ja mallipaloille. Pyörälliset hyllyt toimivat säilytystilana ja projektipöytinä. Pyörät haluttiin muuntojoustavuuden vuoksi, koska muotoilutoimistossa tarvitaan välillä isompaa tilaa esimerkiksi hahmomallien rakentamiseen.

Aleksi sanoo, että Punnan kanssa asiointi oli erittäin miellyttävää ja odotukset ylitettiin.

Pyörällinen erikoisratkaisukin toteutettiin juuri tarpeeseemme räätälöitynä. Maalin sävy on sama kuin custom-pöytiemme. Lopputulosta ovat ihastelleet sekä henkilökunta, että asiakkaat. Lopputulos on ylittänyt odotukset!

Kaisan mielestä oli palkitsevaa päästä miettimään erilaista ratkaisua ja huomata, miten perusratkaisut voivat taipua uusiin muotoihin. Kohde poikkesi perinteisestä, sillä yleensä varastohyllyiksi mielletyt teräshyllyt sijoitettiin täällä näkyvästi osaksi toimiston sisustusta ja maalattiin valkoisiksi.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.