Search
Close this search box.

Kuntokeskus Liikku

KUNTOKESKUS LIIKKU - Asiakasviihtyvyys tilojen ja toimintojen pohjana

Lukkoratkaisu auttaa palvelemaan asiakkaita paremmin
Johanna ja Heikki Riihijärvi avasivat ensimmäisen Liikku-kuntosalin vuonna 2010 ja vuonna 2016 Liikku aloitti laajentumisen koko valtakunnan kattavaksi ketjuksi. Vuonna 2018 uusia kuntosaleja avattiin 12 ja seuraavan vuoden tavoite on samanmoinen. Yksi kasvun mahdollistajista on asiakaslupaus, jossa Liikku tarjoaa markkinoiden parhaan hinta/laatu-suhteen ja haluaa olla Suomen reiluin kuntokeskus.

Liikku toimii kustannustehokkaasti ja käyttää hyväksi teknologiaa ja automatisointia. Organisaatio on kevyt ja asiakaspalvelu toimii pääsääntöisesti verkossa. Palvelut varataan ja maksetaan sähköisesti, tiloissa liikutaan henkilökohtaisella jäsenkortilla.

Liikun pukuhuonetiloissa on jokaiselle liikkujalle lukollinen kaappi treenin ajaksi. Puntan toimittamien teräskaappien väritys on Liikun vihreä ja kaapeissa on isot valkoiset numerotarrat.

Koska Liikun salit ovat asiakkaiden käytössä joka päivä klo 5-23, lukitusjärjestelmän on toimittava häiriöttömästi. Tiloihin tullaan jäsenkortilla ja samalla kortilla saa käyttöönsä pukukaapin.Ei enää kadonneita avaimia ja rikkoutuneita lukkoja
Käytössä on Gantnerin lukitusjärjestelmään yhteensopiva GAT Lock 6010. Lukot ovat teknisesti varmatoimisia. Käytöstä riippuen akku kestää 5-7 vuotta.

Ratkaisu on kätevä. Asiakas voi varata käyttöönsä yhden kaapin kerrallaan ja ongelmatapauksissa ovi voidaan avata master-avaimella. Järjestelmän loki kertoo kuka on käyttänyt avainta ja koska.

Hinta-laatusuhde ja toimitusvarmuus on erinomainen. Lukot asennetaan valmiiksi Puntan tehtaalla, joten riittää, kun kaapit nostetaan paikoilleen. Saamme palautetta viihtyisistä pukutiloista sekä siitä, että lukko on valmiiksi integroitu kaappien oviin eikä omia lukkoja tarvitse kuljettaa mukana, Johanna Riihijärvi toteaa.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.