Search
Close this search box.

Loaded kuntosali

LOADED GYM

Tampereelle rakennettiin kuntosali, missä mikään ei ole tavanomaista. LOADED on suunniteltu tavoitteellisesti harjoitteleville, joille treenaaminen on iso osa elämää. Laitteet on suunniteltu sen mukaan. Ilmeeltään sali on sysimusta, vaikkakin kevennettynä tummanharmaalla teemavärillä. Salissa on verkkoseiniä ja kaltereita ja saman teeman haluttiin jatkuvan pukuhuoneiden kalusteissa. Jari Bull Mentula ja Matias Koistinen suunnittelivat sisustuksen itse alusta loppuun.

Olli Suominen kertoo, että heillä oli vahva yhteinen visio siitä, mitä haluttiin.

Haimme yhteistyökumppanin, joka pystyi sen toteuttamaan. Kun löysimme Punnan ratkaisun, se tuntui heti omalta. Punnalta löytyivät sopivat verkkokaapit ja penkkeihin räätälöitiin samanlainen selkälevy kuin kaappien ovissa.

Yhteinen tavoite oli, että tulee priimaa


Lähdimme tekemään salia itselle ja halusimme parhaat mahdolliset laitteet ja kalusteet tehokkaasta äänentoistosta mustiin wc-pyttyihin. Visiomme onnistui, eikä mistään tarvinnut säästää.

Suominen kehuu, että Punnan palvelu oli erinomaista, arvosana kiitettävä. Kysymyksiin vastattiin nopeasti tai etsittiin vastaus, jos sitä ei ollut valmiina. Projekti meni kivuttomasti ja asennukset tehtiin nopeasti.

Kun me olimme tyytyväisiä, Punta ei vielä ollut. Esimerkiksi penkeissä oli hopeanväriset mutterit, mikä oli meille ihan ok, mutta Punnalla halusivat vaihtaa ne mustiin. Ja kyllähän siinä oli iso ero.

Miesten ja naisten identtisissä pukuhuoneissa on mustat verkkokaapit ja penkkeihin räätälöidyt täysrei’itetyt verkkoselkänojat. Lisäksi kuntosalille toimitettiin Punta Style -penkit sekä kenkätelineet. Punta Style -penkit sijoitettiin saliin treenitaukoja varten, ja niissä on tarkoitukseen täydellisesti soveltuvat keinonahkaiset istuinosat.

Kaappien asennuksen hoiti Asennus-Suomi Oy, joten yrittäjien ei itse tarvinnut hikoilla kaappien asennuksen kimpussa.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.