Loaded Gym

Loaded Gym

Man byggde ett gym i Tammerfors där ingenting är vanligt. LOADED designades för målmedvetna utövare för vilka träning är en stor del av livet. Utrustningarna är utformade därefter. Salen ser kolsvart ut, även om den lättats upp med mörkgrå temafärg. Salen har nätväggar och galler och man ville ha samma tema på möblerna i omklädningsrummen. Jari Bull Mentula och Matias Koistinen designade själva inredningen från början till slut.

Olli Suominen berättar att de hade en stark gemensam vision om vad de ville ha.

Vi letade efter en partner som kunde förverkliga den. När vi hittade Puntas lösning kändes den direkt som vår egen. Hos Punta hittade man lämpliga gallerskåp och man skräddarsydde en liknande ryggplatta till bänkarna som till skåpdörrarna.

Det gemensamma målet var att det skulle bli fantastiskt.

Vi började göra salen till oss själva och ville ha bästa möjliga utrustningar och möbler, från effektiv ljudåtergivning till svarta toalettstolar. Vår vision lyckades och det fanns ingen anledning att spara.

Suominen berömmer Puntas service ger den betyget berömligt. Frågor besvarades snabbt eller så letade man efter ett svar om det inte redan fanns ett. Projektet gick smärtfritt och monteringsarbetet utfördes snabbt.

När vi var nöjda var Punta fortfarande inte det. Till exempel hade bänkarna silverfärgade muttrar, vilket var ok för oss, men Punta ville byta dem mot svarta. Och det blev en stor skillnad.

Omklädningsrummen för män och kvinnor är identiska. De har svarta nätskåp och helperforerade ryggstöd i nät som skräddarsytts till bänkarna Dessutom levererades Punta Style-bänkar och skoställ till gymmet. Punta Style-bänkarna placerades i gymmet för träningspauser och har perfekt lämpade fusklädersäten.

Asennus-Suomi Oy skötte monteringen av skåpen och företagarna slapp utföra det svettiga arbetet själva.

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.