Search
Close this search box.

Punta – Cramo Vuokrausautomaatti

Vuokrausautomaatti palvelee 24/7

Vuokrakoneita ja -laitteita tarvitaan toimipisteiden normaalien aukioloaikojen ulkopuolellakin. Rakentamista, saneerausta ja kunnossapitoa tukevia palveluja tarjoava rakennuskonevuokraamo Cramo Finland Oy pilotoi 24/7-palvelevaa vuokrausautomaattia Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevan toimipisteensä yhteydessä.

Tutustu PUNTAn vuokrausautomaattiin tarkemmin. Tuote- ja palvelukehityspäällikkö Teemu Marjeta kertoo, että vuokrausautomaatin tuotevalikoima koostuu yleisimmin käytetyistä käsityökaluista ja laitteista, mm. rälläköistä, porakoneista, piikkareista, imureista, puukkosahoista, uppopumpuista, pienistä lämppäreistä ja muusta työmaan peruskalustosta. Myös näihin kuuluvat terät, taltat ja pölypussit voi ostaa automaatista. Käytön jälkeen laitteet palautetaan joko automaattiin tai johonkin Cramon toimipisteeseen.

Käyttötarkoituksen mukaan räätälöity rakenne Vuokrausautomaatti räätälöitiin Punta Oy:n tehtaalla tarkan etukäteissuunnittelun perusteella. Suunnittelussa otettiin huomioon tuotevalikoima ja vahvalla teräsrakenteella luotiin työmaaympäristöön luja, kestävä ja tyylikäs lokerikko. Lokerot varustettiin PUNTA älyratkaisulla, joka mahdollistaa ympärivuorokautisen, automatisoidun ja helpon käytön.

Työmaaympäristössä tunnistautumiseen on helpointa käyttää Valttikorttia ja Cramon verkkopalvelutunnuksia. Valttikortti löytyy jokaiselta työntekijältä ja siinä on etäluettava tunniste. Cramon yritysasiakkaiden työntekijät voivat kirjautua jakelulokerikolle ja vuokrata tai ostaa tarvitsemansa tuotteet milloin tahansa. Kirjautuneena käyttäjä näkee kaikki jakelulokerikossa saatavilla olevat tuotteet ja tarvikkeet. Vuokraukseen käyttäjä valitsee tuotteen ja määrittelee arvioidun palautusajan. Laskutus tapahtuu käyttöajan/sopimuksen mukaan.

Cramon vuokrausautomaatti on kätevä palvelu ja kun sen käyttö muodostuu osaksi normaalia arkea, koneita ei tarvitse vuokrata kaiken varalta, vaan ne voi hakea juuri silloin, kun tarve sitä aidosti vaatii.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.