Search
Close this search box.
Punta Oy

Punta – Cramo uthyrningsautomat

Uthyrningsautomaten är öppen 24/7

Hyrmaskiner och -utrustningar behövs även utanför verksamhetsställenas ordinarie öppettider. Cramo Finland Oy är ett uthyrningsföretag för byggmaskiner som erbjuder tjänster som stödjer byggande, renovering och underhåll, testade en uthyrningsautomat med betjäning 24/7 i anslutning till sitt verksamhetsställe på Busholmen i Helsingfors.

Läs mer om PUNTAs uthyrningsautomat.
Produkt- och tjänsteutvecklingschef Teemu Marjeta berättar att uthyrningsapparatens produktsortiment består av de vanligaste handverktygen och utrustningarna, t.ex. vinkelslipar, borrmaskiner, spikmaskiner, dammsugare, sticksågar, dränkbara pumpar, små värmare och annan basutrustning för byggarbetsplatsen. Blad, mejslar och dammpåsar kan också köpas från automaten. Efter användning returneras verktygen antingen till maskinen eller till ett av Cramos verksamhetsställen.

Skräddarsydd konstruktion enligt användningsändamål
Uthyrningsautomaten skräddarsyddes på Punta Oy:s fabrik utifrån exakt förhandsdesign. Vid designen beaktade man produktsortimentet och med hjälp av en stark stålkonstruktion byggde man ett stabilt, hållbart och stilrent fackskåp för byggarbetsmiljön. Fackskåpen utrustades med PUNTAs smarta lösning som möjliggör automatiserad och enkel användning dygnet runt.

I byggarbetsplatsmiljön är det enklaste att använda Valttikort och Cramos nätverkstjänst-ID för autentisering. Varje anställd har ett Valttikort som har en fjärrläsbar identifierare. Anställda hos Cramos företagskunder kan när som helst logga in till distributionsfackskåpet och hyra eller köpa de produkter de behöver. När användaren är inloggad ser hen alla produkter och tillbehör som finns tillgängliga i distributionsfackskåpet. Användaren väljer produkt och anger beräknad returtid. Fakturering sker enligt användningstid/avtal.

Cramos uthyrningsautomat är en praktisk tjänst och när dess användning blir en del av den normala vardagen, behöver maskinerna inte hyras för säkerhets skull, utan kan hämtas precis när behovet verkligen kräver det.

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.