PUNTA jakeluautomaatti helpottaa arkea Akaan terveyskeskuksessa

Akaan Toijalaan avattiin kesällä 2021 hyvinvointikeskus, joka kokoaa sosiaali- ja terveyspalvelut saman katon alle.

Akaan terveyskeskuksessa toimivat muun muassa lääkärien ja hoitajien vastaanotot, neuvola, laboratorio, röntgen, fysioterapia ja hoitotarvikkeiden jakelu.
Terveyskeskuksessa on kaksi Punnan hoitotarvikeautomaattia, joista voi noutaa avaamiskoodilla tilaamiaan tarvikkeita samaan tapaan kuin esimerkiksi pakettiautomaateista. Toinen automaateista palvelee tilassa, johon pääsee koodilla myös virka-ajan ulkopuolella.

Ilkka Ratamo Punnalta kertoo, että ympäri vuorokauden käytössä oleva hoitotarvikeautomaatti tarjoaa joustavaa palvelua kaikille.
Automaatti on toteutettu Punnan jakeluautomaatti-ratkaisulla.

Nouto aina sopivaan aikaan
Sairaanhoitaja Sari Rahikkala kertoo automaatin helpottavan työtä ja parantavan asiakaspalvelua, kun asiakkaan ei tarvitse erikseen sopia henkilökunnan kanssa tavaroiden noudosta. Asiakas voi hakea paketin oman aikataulunsa mukaisesti lokerosta.

Olemme saaneet asiakkailta hyvää palautetta. Kaikki osaavat käyttää automaattia.
Hoitotarvikeautomaatti on helppokäyttöinen jakeluratkaisu sekä lähettäjälle että vastaanottajalle: Lähetys viedään lokeroon. Asiakas vastaanottaa sähköpostilla tai tekstiviestillä lokeron numeron sekä numerokoodin, jolla automaatin lokero aukeaa. Lisäksi järjestelmä muistuttaa lähetyksen saajaa, jos pakettia ei ole noudettu määrätyn ajan kuluessa. Jos lähetystä ei noudeta, sen voi purkaa ja lokeron ottaa uudelleen käyttöön.

Ratamo kertoo, että automaatit räätälöidään käyttötarpeiden mukaan. Kokonaisvaltaiseen jakeluratkaisuun sisältyy asennus, järjestelmän ylläpito sekä huolto avaimet käteen -periaatteella.
Automaatti voidaan sijoittaa minne tahansa, tarvitaan vain sähkö- ja nettiyhteys. Hoidamme kuljetuksen, asennuksen käyttövalmiiksi sekä käyttökoulutuksen.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.