Search
Close this search box.
Punta Oy

Punta dispenseringsautomat gör vardagen enklare på Ackas hälsovårdscentral

Sommaren 2021 öppnades en välfärdscentral i Ackas, Toijala, som samlar social- och hälsovårdstjänster under ett tak.

Ackas hälsovårdscentral hyser bland annat läkar- och sjuksköterskemottagningar, rådgivning, laboratorium, röntgen, sjukgymnastik och distribution av medicinska förnödenheter.
Hälsovårdscentralen använder två av Puntas vårdproduktautomater, från vilka du hämtar beställda produkter med en öppningskod, på samma sätt som du kulle göra från paketautomater. Den ena automaten är belägen i ett utrymme som också kan nås med kod utanför kontorstid.

Ilkka Ratamo från Punta berättar att den dygnetruntöppna automaten erbjuder en flexibel service för alla.
Automaten har implementerats med Puntas distributionsautomatlösning.

Upphämtning vid rätt tidpunkt
Sjuksköterska Sari Rahikkala berättar att automaten underlättar arbetet och förbättrar kundservicen eftersom kunden inte behöver göra en separat överenskommelse med personalen för att hämta produkterna. Kunden kan hämta ut paketet från facket när det passar honom eller henne som bäst.

Vi har fått bra återkoppling från våra kunder. Alla vet hur man använder en automat.
Vårdproduktautomaten är en lättanvänd distributionslösning för både avsändaren och mottagaren: Försändelsen tas till fackskåpet. Kunden får ett e-postmeddelande eller sms med information om fackets nummer och en nummerkod som öppnar automatens fack. Dessutom påminner systemet mottagaren om leveransen om paketet inte har hämtats inom en angiven tidsperiod Om försändelsen inte hämtas kan facket tömmas och återaktiveras.

Ratamo berättar att automaterna skräddarsys efter användningsbehov. Den heltäckande distributionslösningen inkluderar montering, systemunderhåll och service enligt ”nyckeln i handen”-principen.
Automaten kan placeras var som helst, allt du behöver är el- och internet-anslutning. Vi sköter transport, montering och användarbildning.

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.