Tyylikkyyttä ja toimivuutta Allas Sea Poolin pukuhuoneissa

Tyylikkyyttä ja toimivuutta Allas Sea Poolin pukuhuoneissa

Merikylpylä Allas Sea Poolin sauna- ja pukutilojen pukukaapit uusittiin kesän 2023 aikana. Pukuhuonetiloja on päärakennuksen lisäksi erillisissä rakennuksissa heti allasalueen välittömässä läheisyydessä.

Pukuhuoneiden kaappien malleiksi valittiin toimiviksi todetut VKZ-pukukaapit. Ne mahdollistavat maksimaalisen määrän pukukaappeja tilaan asettelunsa vuoksi. Kelluviin pukuhuoneisiin valittiin laminaattiovet ja päärakennuksen pukuhuoneisiin tammiviiluovet. Runkomateriaalina on sinkitty teräslevy.

Kelluvissa pukuhuoneissa runkovärinä on RAL7006FT ja päärakennuksen pukuhuoneissa RAL7039FT. Maanläheiset, murretut sävyt sopivat upeasti yhteen pukutilojen sisä- ja ulkopintojen puuverhoilun sekä mattalasiovien kanssa viimeistellen tilojen tunnun.

Allas Sea Pool on merivesikylpylä monipuolisine palveluineen ja kelluvine saunoineen. Tyylikäs pohjoismainen puurakentaminen ja arkkitehtuuri tarjoavat rauhoittavan skandinaavisen miljöön. Saunojen löylyt lämpiävät vuoden jokaisena päivänä ja uimaan pulahdat niin merivesialtaassa kuin lämmitetyssä uima-altaassa.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.