Esport Aalto

En idealisk lösning som passar utrymmet

Esport Aalto ligger i Otnäs, mitt på Aalto-universitetets campus. Esport Aalto har 2 000 m2 utrymme, bland annat gym, Functional Zone träningsområde och bouldervägg.
Esport Aalto har likadana Z-skåp som Punta levererade till Esport Bristol, som öppnade för ett par år sedan.

Samtidigt som vi strävar efter att maximera våra träningsmöjligheter, vill vi utrusta våra omklädningsrum och tillhörande utrymmen effektivt och funktionellt. Puntas Z-skåp är den idealiska lösningen för oss eftersom man får två skåp som är 40 cm breda, säger Hexi Arteva.

Skåpens smarta låssystem betjänar kunderna. Gantners batterilåsningssystem använder RFID-teknik. Skåp med chiplås öppnas med ett medlemskort i kreditkortsstorlek eller armband. Helheten täcker ytterdörren, passerkontrollporten och klädskåpen.

Extreme Extreme Esports eget koncept
Extreme Esport är en aktivitetspark enligt ett nytt koncept för ungdomar och barn från 7 års ålder och uppåt. Extreme skiljer sig från andra Esport-anläggningar utifrån målgrupp, aktiviteter och användning. Extreme har en mängd olika klädskåp, från stora skåp till små fack samt öppna klädhängare. Skåpen fungerar med inträdesarmband. Dessutom finns det laddningsskåp för kundernas användning som också levererats av Punta.

Esport och Punta har samarbetat länge och man hittar har Puntas skåp i varje omklädningsrum i Esport-kedjans idrottsanläggning. Båda företagen utgår från samma företagsamma utgångspunkt, vilket är fördelaktigt vid samarbete.

Vi vill ha långsiktiga samarbetspartner. Som ett finländskt familjeföretag värdesätter vi Punta och deras kvalitetsprodukter och goda service. Detta är mycket viktiga saker för oss.

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.