Stadsmiljöhuset

Fiskehamnens nya kontor förenar Helsingfors stadsmiljös olika avdelningar under ett och samma tak.

Stadsmiljöhuset består av flera utrymmen som kännetecknas av rymd och höjd. Interiörerna har skapat en varierande och luftig väv av utrymmen, som inte har de vanliga isolerade våningarna eller foajéerna i höjd med hela byggnaden. -Lahdelma & Mahlamäki arkitekter

Det har varit fantastiskt att få vara med och förverkliga en modern miljö med flera utrymmen tillsammans med användaren, arkitekten och byggföretaget, säger Karoliina Kannisto från Punta.

Vi levererade klädskåp som styrs av ett smart låssystem till knappt 1 000 användare. Smarta lås på klädskåp möjliggör både privat och dynamisk användning, vilket lämnar skåpet ledigt för nästa användare när den anställda har tömt sitt skåp och lämnat lokalen. En del av klädskåpen är reserverade för privat bruk av anställda som regelbundet använder Stadsmiljöhusets lokaler. För dynamisk användning finns skåp i foajén, i basturummen och några av skåpen i omklädningsrummen.

Skåp med dubbla avdelningar och dubbeldörrar utformades också som en specialitet till omklädningsrummen, vilket gör det enkelt för anställda att hålla sina fritids- och arbetskläder tydligt åtskilda.

Utöver klädskåpen levererade vi cirka 1 500 fackskåp till Stadsmiljöhuset med Vecos smarta låssystem, så att alla skulle få en plats att förvara sina tillhörigheter i ett låst utrymme. Varje fack har laddningsmöjlighet med traditionell kontakt och USB-anslutning.

Alla fackskåpsstommar har specialhöjder och är skräddarsydda efter arkitektens önskemål. Det faktum att Asennus Suomis anställda, som monterar våra möbler, har befunnit sig på byggarbetsplatsen i 5 månader är ett bevis på objektets storlek och den noggranna efterbehandlingen, påpekar Ilona Pettersson från Punta.

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.