Search
Close this search box.

Colyseum Kuntosali

Colyseum Vantaan Tammistossa avaa kokonaan uuden maailman kuntosaliharjoittelulle.

Yrittäjä Vertti Harjuniemi halusin rakentaa paikan, jossa hän voi tarjota kaiken osaamisensa yhdistettynä laadukkaisiin välineisiin ja tilaratkaisuihin. Vertin kumppanina Colyseumia perustamassa oli toimitusjohtaja Miska Berg Century Films Oy:stä.

Mitä ikinä kuntosalilla teetkin, meillä puitteet ovat parhaat mahdolliset, Vertti vakuuttaa.

Colyseumissa kuvattiin tosi-tv-sarja Tikissä. TV5:llä esitetyn sarjan aloitusjaksossa käytiin muun muassa tutustumassa Puntan tehtaaseen ja kerrottiin, millaista oli kuntosalin perustaminen ja miten tyhjästä tilasta sukeutui tyylikäs treenipaikka. Jakson voi katsoa Dplay-palvelussa.

Tyyli ja käytettävyys hallussa

Tilojen sisustuksesta ja yleisilmeestä vastasi sisustussuunnittelija Minna Haapakoski. Vallitsevana on industrial-teema, selkeät värit ja tarkoituksenmukaiset ratkaisut. Tyyli toistuu myös salin lounge-alueella ja pukeutumistiloissa.

Lähtökohtana oli tarjota asiakkaille laadukkaat pukeutumis- ja säilytystilat, jotka tukevat koko tilan sisutuksellista näkökulmaa. Käydessään Puntan tehtaalla Vertti Harjuniemi pääsi konkreettisesti tutustumaan pukukaappeihin ja vaihtoehtoihin. Valinta osui ratkaisuun, jossa on kaksi ovea päällekkäin. Kaappien ovet ovat laminaattia ja maalattu mustalla struktuurimaalilla. Tunnistautuminen ja lukitus toimii Gantnerin RFID-lukolla ja DL Softwaren softalla. RFID-lukoilla varmistetaan kaappien tehokas käyttö ja se, että kävijän vaatteille ja tarvikkeille löytyy aina vapaa kaappi.

Tilasuunnittelussa tarvittiin tarkkuutta, jotta kaappeja saatiin pukuhuoneisiin riittävä määrä. Kaappien asennuksesta huolehti Asennus Suomi Oy.

Molempiin pukuhuoneisiin sijoitettiin keskilattialle uusi PUNTA Style -penkkiratkaisu, joka pehmentää sisustusta. Puntan valikoimista löytyivät lisäksi tuulikaappiin kenkätelineet ja vastaanottotiskin taakse korkea hyllykkö myytäviä tuotteita varten.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.