Search
Close this search box.

Huutjärven Koulu

Älykäs lukitusjärjestelmä säästää tilaa, vaivaa ja rahaa

Huutjärven koulussa Pyhtäällä oppilaita on 483, esikoululaisista 9-luokkalaisiin asti. Kesällä 2018 rakennettiin lisää luokkatilaa ja uusittiin säilytystilat. Ennen remonttia 7-9-luokkalaisten (155 oppilasta) tavaroiden säilyttämiseen oli 200 isoa kaappia, joissa oli perinteiset Abloy-avaimet.

Kouluisäntä Pasi Pirinen kertoo, että Puntalta Ilkka Ratamo ja Jukka Suutari kävivät esittelemässä lokero- ja lukitusratkaisua, minkä jälkeen valinta oli helppo tehdä.

Lokeroratkaisun ja älykkään lukitusjärjestelmän toiminnan esittely oli havainnollinen ja ymmärrettävä. Löysimme tarpeitamme vastaavan tehokkaan ratkaisun.

Dynaamisella lukituksella tila saatiin hyötykäyttöön. Älykkäässä Vecos-lukitusjärjestelmässä on kaksi keskitettyä lukijaa. RFID-tagia käytetään lukijassa, minkä jälkeen oppilaalle aukeaa vapaa lokero. Kaikki lokerot ovat päivittäiskäytössä, ja lukot aukeavat automaattisesti klo 16. Nyt lokeroja on 94, mutta on kuin olisi tullut lisää tilaa! Lokerot eivät ole varattuina tyhjän panttina ja tavarat eivät unohdu lukkojen taa. Kun koulukirjat kulkevat oppilaiden matkassa kotiin, Vecos-lukitus suorastaan edistää läksyjen tekoa. RFID-tagilla toimiva lukitusjärjestelmä on helpottanut työtä monin tavoin ja kouluisännän ei enää tarvitse teetättää uusia avaimia.

Pasi Pirinen antaa Puntan myyjille, lukkoasiantuntijalle ja asentajalle erityiskiitokset palvelusta. Puntalta sai myös hyvät ohjeet miten alustukset tehdään.

Kun soittaa, saa aina avun ja saa keskustella ihmisten kanssa. Tällainen henkilökohtainen palvelu on harvinaista nykypäivänä. Lokerojen väri on Pyhtään oranssi. Kaikissa lokeroissa on latausominaisuus.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.