Search
Close this search box.

Tarinamme

Punta Oy - vuodesta 1982

Punta Oy suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä säilytys-, lukitus- ja jakeluratkaisuja, jotka parantavat tilojen toimintaa ja käytännöllisyyttä erilaisissa käyttöympäristöissä. Viime vuosina olemme kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme älykkäisiin ratkaisuihin, jotka hyödyntävät pilvipalveluita, kännykkä- ja IoT-ohjausta.

Yli 30-vuotias yritys on koko toimintansa ajan panostanut suomalaiseen laatuun ja luotettavuuteen, innovatiiviseen suunnitteluun ja designiin, palveluun sekä tuotteiden elinkaaren hallintaan.

Vastuullisuus

YMPÄRISTÖVASTUU

Ympäristövastuu ulottuu koko toimintaamme ja ympäristöasioista huolehtiminen koskettaa niin asiakkaitamme, henkilöstöämme kuin ympäröivää yhteiskuntaakin. Haluamme tehdä konkreettisia ympäristötekoja, joiden vaikutus näkyy päivittäisessä työssä ja arjessa. Teot voivat olla pieniä tai suuria, hyvin monenlaisia, mutta ne vievät samaan suuntaan:

  • Energiankäytön hallinta ja vihreämmän energian käyttö, LED-valaistuksen suosiminen.
  • Logistiset ratkaisut, mahdollisimman vähän siirtoja tuotannossa, vajaiden kuormien välttäminen.
  • Investoinnit, laajennukset ja saneeraukset toteutetaan ympäristöystävällisesti.
  • Jätteiden vähentäminen, lajittelu ja kierrätys.

Olemme avainasemassa tarjoamassa asiakkaillemme kestävää kehitystä tukevia kalusteita ja ratkaisuja. Vastaamme asiakkaiden tarpeisiin tuotteilla ja palveluilla, jotka ottavat huomioon niiden koko elinkaaren. Laadukkaat tuotteemme ovat lujia ja ne kestävät aikaa. Ne voidaan kierrättää uusille käyttäjille tai elinkaaren päättyessä niiden materiaali uusiokäyttää.

Kehitämme prosessejamme tehokkaammiksi, minkä ansiosta säästyy samanaikaisesti sekä rahaa että ympäristöä.

Suunnittelu-, asennus-,huolto- ja kierrätyspalvelut ovat vastuullisten ratkaisujen ytimessä

Suunnittelupalvelumme

tukee asiakkaitamme heidän omassa vastuullisessa toiminnassaan tarjoamalla ideoita ja räätälöimällä ratkaisuja, joilla voidaan säästää tilaa ja luonnonvaroja, sujuvoittaa työtä ja pienentää tavaroiden säilyttämiseen liittyviä kustannuksia.

Asennuspalvelumme

huolehtii asennuksista täsmällisesti. Ammattitaitoisesti ja oikein tehdyt asennukset pidentävät kalusteiden käyttöikää ja vähentävät korjaustarvetta.

Huoltopalvelumme

pidentää kalusteiden elinkaarta tarjoamalla kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut: Lujat kalusteemme kestävät kulutusta ja ongelmatilanteissa huoltomme tarjoaa kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut, vuosihuollot, vika- ja hälytyshuollot.

Kierrätyspalvelumme

huolehtii asianmukaisesta kierrätyksestä. Lähes kaikki käytöstä poistettavien kalusteiden materiaalit voidaan hyödyntää uusioraaka-aineena tai energiantuotannossa.

SOSIAALINEN VASTUU

Haluamme olla arvostettu ja haluttu työnantaja. Tunnemme vastuuta ihmisistä ja otamme heidät työyhteisössämme huomioon tasa-arvoisina yksilöinä. Henkilökunnan työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin panostamalla ehkäisemme työtapaturmia. Koulutamme uusiin työtaitoihin sekä työturvallisuuden parhaisiin käytäntöihin.

 

TALOUDELLINEN VASTUU

Taloudellisen vastuumme perusta on tarjota asiakkaillemme tuotteita ja palveluja, joille on tarvetta. Kehitämme tuotteitamme ja palvelujamme vastuullisesti käytettävyys ja kestävyys edellä, nykyajan vaatimalla tavalla.

Vastuullisuus on menestystekijä, joka  luo toimintaamme parempia asiakaskokemuksia, ideoita, kasvua ja tuottavuutta.
Toimimme vastuullisesti lakeja, sopimuksia ja käytäntöjä noudattaen, maksamme veromme Suomeen.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.