Search
Close this search box.
Punta Oy

Dagligvaruhandel

Dagligvaruhandel

Dagligvaruhandeln upplever ändrade konsumtionsvanor till följd av utvecklingen av moderna tekniker. I dagens jäktiga värld har digital bekvämlighet blivit standarden och vi har begränsat med tid för vardagliga sysslor. Att köpa livsmedel online har blivit populärt – konsumenter kan köpa livsmedel på webben och hämta dem från en lämplig plats. Hämtning av order utan mänsklig kontakt är säker och snabb. Det automatiserade skåpet kan fyllas vid den lämpligaste tidpunkten för personalen och hämtningen medför ingen extra arbetsbörda. Alla vinner!

Punta Click & Collect Locker Supermarket

Det går säkert och snabbt att hämta butiksbeställningar utan mänsklig kontakt. Automaten kan fyllas vid en tidpunkt som är bäst lämpad för personalen och hämtningssituationen återanställer inte personal igen.

Hämtning av butikens beställningar från automat 24/7. Kalla varor från kylfacket, frysta varor från frysen och färskt bröd, bananer m.m. från rumstemperaturfacket. Varorna lagras omedelbart i rätt lagringstemperaturer vilket garanterar bästa kvalitet.

Oberoende kyl- och fryslösningar möjliggör byggandet av ett nätverk av upphämtningsställen vid trafikplatser, så att kunderna enkelt kan hämta sina beställningar längs sina egna rutter.

Vill du veta mer om våra användningsfall?

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.