Search
Close this search box.
Punta Oy

Skolor

Skolor

Smart Locker-automater erbjuder en perfekt lösning för utbildningsinstitutioner som uppfylla både studenternas och personalens behov. De möjliggör säker, användarvänlig och bekymmersfri förvaring av personliga effekter genom att undvika krångel med traditionell utdelning och hantering av nycklar. Tack vare olika funktionslägen kan du dela ut skåp tills vidare eller underlätta dynamisk tillfällig användning och samtidigt behålla möjligheten att övervaka och optimera skåpanvändningen efter behov. Dessutom kan studenter och personalen ladda sina enheter under förvaring.

Punta Smart Locker Education Oppilaitokset

Det dynamiska förvaringsalternativet erbjuder förvaringsutrymme där det behövs som mest.

Utdelning av nycklar för bildelning och dylikt har automatiserats vilket gör att man slipper anställa personal för uppgiften och nycklarna finns alltid i förvar.

IT-konsumentvaror kan hämtas självständigt vilket innebär att exempelvis HDMI-kablar alltid finns tillgängliga.

Arbetet i lobbyn blir enklare med hjälp en intern postutdelningslösning. Personalen i lobbyn kan sortera posten i fack så att mottagaren inte behöver gå och fråga efter den utan hen får ett meddelande när posten kan hämtas.

Vill du veta mer om våra användningsfall?

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.