Search
Close this search box.

Oppilaitokset

Oppilaitokset

Säilytyslokerikot tarjoavat ihanteellisen ratkaisun oppilaitoksille, jotka vastaavat sekä opiskelijoiden että henkilökunnan säilytystapeista. Lokerikot tarjoavat turvallisen, käyttäjäystävällisen ja vaivattoman tavan säilyttää tavaroita ja poistaa perinteiseen avainten myöntämiseen ja hallintaan liittyvät monimutkaiset ongelmat. Eri toimintatilojen avulla voit jakaa kaapit pysyvästi tai helpottaa dynaamista, tilapäistä käyttöä säilyttäen samalla kyvyn valvoa ja optimoida kaapin käyttöä tarpeen mukaan. Tarjoa myös opiskelijoille ja henkilökunnanjäsenille mahdollisuus ladata heidän äly- ja elektroniikkalaitteitaan säilytyksen aikana.

Punta Smart Locker Education Oppilaitokset

Dynaamisen säilytysmahdollisuuden avulla saadaan säilytystilaa sieltä missä milloinkin tarvitaan.

Yhteiskäyttöautojen ja muiden avainten jakelu on automatisoitu, mikä keventää henkilökunnan taakkaa ja varmistaa, että avaimet pysyvät aina tallessa.

IT-kulutustavaraa voidaan itsenäisesti noutaa, jolloin mm. HDMI-kaapelit ovat aina saatavissa.

Aulapalvelun työn helpottaminen sisäisellä postinjakeluratkaisulla. Aulapalvelija voi lajitella postin lokerikkoon, jolloin vastaanottajan ei turhaan tarvitse käydä kyselemässä postia, kun siitä saa aina ilmoituksen, kun postia on noudettavissa.

Haluatko tietää lisää Smart Locker -automaattien mahdollisuuksista?

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.