Search
Close this search box.

Unplugged

Yli 20 miljoonaa

noutoa / vuosi

Yli 150 000

lokeroa / ovea

Yli 3 000

Smart Locker -automaattia

Punta Smart Solutions

Unplugged

Langattomat noutopisteet – jopa äärimmäisiin sääolosuhteisiin

Punta Unplugged akkukäyttöinen lokerikko tarjoaa vastaanottajalle kätevän ja turvallisen tavan vastaanottaa ja noutaa paketteja, kun heille sopii ja tarjoaa samalla joustavuutta ja riippumattomuutta ulkoisista virtalähteistä.

Unplugged -ratkaisu on suunniteltu haastaviin ympäristöihin. Punta Unplugged on täydellinen ratkaisu äärimmäisiin sääolosuhteisiin ja ympäristöihin vankan lokerikkonsa, kestävän käyttöpäättensä ja pitkäikäisen akkunsa ansiosta. Punta Unplugged kestää lämpötiloja -25 ° C jopa +50 ° C asti.

Jatkuvan toiminnan ja riippumattomuuden varmistamiseksi ulkoisista virtalähteistä, elektroniset lukot saavat virtansa akusta, jonka odotettu käyttöikä on jopa 5 vuotta. Pitkän akun käyttöiän ansiosta säännöllisen huollon tarve on vähäinen. Unplugged lokerikko voidaan asentaa lähes mihin tahansa ja se voi toimia ilman yhteyttä internettiin tai verkkovirtaan.

Helppo käyttää: Kun paketti on toimitettu lokeroon, saa vastaanottaja ilmoituksen, jossa on yksilöllinen koodi lokeron avaamiseksi. Kun lokero on avattu, vastaanottaja ottaa paketin ja sulkee lokeron.

Punta Solution Unplugged

Punta Unplugged

Avainominaisuudet

Punta Unplugged Locker

Punta Unplugged

Punta Unplugged 01

01

Asiakas tekee tilauksensa.

Punta Unplugged 02

02

Tilaus toimitetaan lokeroon. Lokeroiden täyttö on tehty mahdollisimman virtaviivaiseksi prosessiksi, tilauksia ei tarvitse luoda tai hallita.

03

Asiakas saa PIN-koodin ja ohjeet noutoa varten.

Punta Unplugged 04

04

Asiakas noutaa tilauksensa lokerikosta PIN-koodilla.

05

Itsepalvelupääte on kieliriippumaton ja käyttökelpoinen äärimmäisissäkin olosuhteissa.

06

Kun asiakas sulkee lokerikon oven, on lokero heti valmis käytettäväksi seuraavaan toimitukseen.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.