Search
Close this search box.

Päivittäistavarakauppa

Päivittäistavarakauppa

Päivittäistavarateollisuus kohtaa kulutustottumusten muutoksen modernin teknologian kehityksen myötä. Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa digitaalisesta mukavuudesta on tullut normi, mikä jättää meille rajallisen ajan päivittäisiin askareisiin. Verkkokaupan yleistymisen ansioista kuluttajat voivat ostaa erilaisia tuotteita verkosta ja noutaa tilauksen heille parhaiten sopivana ajankohtana haluamastaan sijannista. Tilausten nouto ilman ihmiskontaktia on turvallista ja nopeaa. Automaatti voidaan täyttää silloin kun henkilökunnalle parhaiten sopii ja noutotilanne ei uudestaan työllistä henkilökuntaa. Win-win-tilanne!

Punta Click & Collect Locker Supermarket

Tilausten nouto ilman ihmiskontaktia on turvallista ja nopeaa. Automaatti voidaan täyttää silloin kun henkilökunnalle parhaiten sopii ja noutotilanne ei uudestaan työllistä henkilökuntaa.

Myymälätilausten noutaminen automaatista 24/7. Kylmät tuotteet kylmälokerosta, pakasteet pakastimesta ja tuoreet leivät, banaanit yms. huoneenlämpöisestä lokerikosta. Tavarat ovat hetkellisessä säilytyksessä oikeissa säilytyslämpötiloissa taaten parhaan laadun.

Itsenäisillä jääkaappi- ja pakastin ratkaisuilla mahdollistetaan noutopisteverkoston rakentaminen liikenteen risteymäkohtiin, jolloin asiakas voi napata tilauksensa helposti omien kulkureittiensä varrelta.

Haluatko tietää lisää Smart Locker -automaattien mahdollisuuksista?

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.