Search
Close this search box.

Julkiset tilat

Julkiset tilat

Punnan matkatavaralokerikko matkustajille, turisteille ja vierailijoille. Punnan älykkäät säilytysratkaisut matkatavaroille tarjoavat matkustajille ja vierailijoille mahdollisuuden tilapäiseen tavaroiden säilytykseen. Matkatavaralokerikot asemilla, risteilyaluksilla, laivoilla, satamissa, lentokentillä, ostoskeskuksissa, kaupungin aukioilla ja muissa julkisissa tiloissa tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia helpottaa ihmisten arkea, jotta he voivat nauttia, vaikka kaupungin tutkimisesta ilman että heidän tarvitsee kantaa matkatavaroitaan mukana.

Asiakaspalvelun ja tyytyväisyyden parantaminen. Matkustajat voivat säilyttää turvallisesti matkatavaransa, reppunsa tai henkilökohtaiset tavaransa tutkiessaan aluetta tai odottaessaan heidän kuljetustaan.

Punnan matkatavaralokerikot tarjoavat joustavuutta tavaroiden säilytysajan suhteen, jolloin matkustajat voivat säilyttää tavaroitaan muutaman tunnin tai pidemmän ajan heidän tarpeensa mukaan.

Matkatavaralokerikoissa käytetään usein elektronisia lukitusjärjestelmiä. Avaimettoman järjestelmän ansiosta lukkoa ei tarvitse vaihtaa, jos avain sattuisi katoamaan.

Matkatavaralokerikoissa on tavallisesti kosketusnäyttökäyttöliittymä tai sitä voidaan käyttää älypuhelimen sovelluksella. Käyttäjäystävällisen ja helpon käytön ansiosta vuokraajien on helppo vuokrata ja noutaa tavaroitaan säilytyslokerikoista.

Punta matkatavaralokerikoihin on saatavilla erikokoisia kaappi- ja lokerokoko erityyppisten matkatavaroiden ja omaisuuden säilyttämiseen.

Haluatko tietää lisää matkatavaralokerikkojen mahdollisuuksista?

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.