Search
Close this search box.
Punta Oy

Offentliga miljöer

Offentliga miljöer

Puntas smarta förvaringsboxar för resenärer, turister och besökare. Puntas smarta förvaringslösningar för personliga effekter och bagage ger resenärer och besökare möjligheten till tillfällig förvaring av sina ägodelar. Smarta förvaringsboxar på stationer, flygplatser och hamnar, ombord på kryssningsfärjor, på köpcentra, på stadstorg och i andra offentliga miljöer erbjuder olika möjligheter som underlättar att njuta av aktiviteter utan att behöva ha bagaget med sig.

Bättre kundservice och ökad kundnöjdhet. Resenärer kan förvara sitt bagage, sina ryggsäckar eller andra personliga effekter säkert medan de upptäcker området eller väntar på en avgång.

Smarta förvaringsboxar möjliggör flexibel förvaringstid så att resenärer kan förvara sina ägodelar i några timmar eller längre efter behov.

Smarta förvaringsboxar är ofta försedda med elektroniska låssystem. Tack vare det nyckelfria systemet behöver låset inte bytas ut om nyckeln tappas bort.

Smarta förvaringsboxar fungerar oftast med intuitiva pekskärmsgränssnitt eller smartphone-appar vilket gör det enkelt för användare att hyra skåp och hämta sina ägodelar.

Puntas smarta bagageförvaringssystem inkluderar skåp i olika storlekar för olika typer av bagage och ägodelar.

Vill du veta mer om våra användningsfall?

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.